Hoe het gebruikt wordt

Meer producten om u jong, vitaal en gezond te houden:

Weerstand Nachtrust Afslanktoppers Obesigard

Hoe het gebruikt wordt

"Beste geheugen" wordt geleverd in een pot van 60 capsules. Dit is voldoende voor respectievelijk. 30 dagen. Wij adviseren dagelijks 2 capsules in te nemen met voldoende water, bijvoorbeeld na ontbijt en lunch. De geheugenondersteuning en het verbeteren van concentratie en algehele mentale helderheid begint vrijwel direct en binnen enkele dagen na inname is er al resultaat.

Gebruik "Beste geheugen" niet tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Twijfelt u over het gebruik, dan kunt u het beste uw arts raadplegen. "Beste geheugen" is een voedingssupplement (kruidenpreparaat). Een voedingssupplement is geen vervanging voor gevarieerde, dagelijkse voeding.

Training van de hersenen

Naast het gebruik van "Beste geheugen" is het ook verstandig om de hersenen te blijven trainen. Dit kan bijvoorbeeld door iedere dag te puzzelen en (de krant) te lezen. Heeft u een mentaal uitdagende baan, dan worden uw hersenen daardoor al dagelijks gestimuleerd. U kunt "Beste geheugen" het beste droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

De ingrediƫnten

"Beste geheugen" maakt gebruik van de krachtige mogelijkheden van Ginkgo Biloba. Ginkgo Biloba is het extract van de Japanse notenboom. Zoals de naam al doet vermoeden, komt deze boom oorspronkelijk uit Japan. Ginkgo biloba staat erom bekend goed te zijn voor de bloedsomloop. Met name de bloedsomloop richting de organen en de hersenen. Door o.a. de betere doorbloeding worden de geheugenfunctie en het concentratievermogen verbeterd.